Fysio-, manuele therapie, echografie & fascie reset

De 'juiste diagnose' middels echo

Op FysioMC wordt veel waarde gehecht aan diagnostiek. Een goede behandeling start tenslotte met een juiste diagnose. Wanneer u klachten heeft aan pezen, spieren of banden is het met het blote ook niet te zien hoe de kwaliteit is van deze structuren. Wanneer U een bijvoorbeeld een zweepslag heeft in Uw kuit kan dit een verrekking of een scheuring van de spier zijn. Door gebruik te maken van echografisch onderzoek kunnen we dit direct in beeld krijgen.

Bij echografisch onderzoek wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die met een zeer hoge frequentie trillen. Deze zijn onhoorbaar voor het menselijk oor en volledig onschadelijk. Het echoapparaat wekt deze golven op, het geluid wordt het lichaam in gezonden en levert weerkaatsingen van geluid op. De weerkaatsingen worden opgevangen door het apparaat en door allerlei berekeningen omgezet in een beeld. Sterke weerkaatsingen worden als een witte structuur getoond (hard bijv. bot) en als er geen of weinig weerkaatsingen ontstaan, blijft het scherm donker (zacht, bijv. vocht).

Door direct een juiste diagnose te kunnen stellen hoeft U niet te wachten of in onzekerheid te zitten wat er aan de hand is en meteen starten met Uw herstel. De FysioMC specialist zal U hierbij intensief begeleiden door de juiste herstel schema’s voor U te maken.

Vragen & klachten

Fysio Medisch Centrum
Den Haag

Laan van Meerdervoort 211L
2563 AA Den Haag
info@fysiomc.nl
070 - 205 73 73
Fysio Medisch Centrum
Rijswijk

Visseringlaan 18
2288 ER Rijswijk (ZH)
info@fysiomc.nl
070 - 406 35 45
Fysio Medisch Centrum
Blessure lijn
06 - 170 508 38
In Rijswijk is het de gehele dag vrij parkeren. In Den Haag is het tijdens kantooruren 06.00 tot 18.00 uur vrij parkeren.